Barion Pixel

Kvíz kurzusok, különleges memóriafejlesztők

Kened, vagy vágod?

Kódos fejtörők

Egy táblázat szavait kell felismerned, ám mindig van egy kezdőszó, ami segít! Azért nem árt felkötni az alsóneműt!

Regisztrálj és ingyenes!
szókereső

Szókeresők, kódolt rejtvények

Izgalmas szókeresők, betűjátékok, kódolt szójátékok gyűjteménye

Jön! JÖn!
Kötelezők röviden

Kötelező olvasmányok világa

VIP

A gasztronómia világa

Különleges kvízek a gasztronómia világából. Ügyetlen kukták, vérbeli séfek, nemzeti italok és ételek között válogathatsz! Különleges és népszerű kvízkérdéseddel mérheted le szakácstudásod!

Tagsági előfizetéssel

Zenei kvízek gyűjteménye

Ha valami igazán megmozgatja a fantáziánkat, az a zene! Zene nélkül sokkal kevesebbek lennénk! Szerencsére sok és csodálatos zenészünk és zenénk van! így hát bővelkedhetsz nálunk a zenei kvízekben is! Gyere és szórakozz, itt nem kell befognod a füled!

Tagsági előfizetéssel

Irodalom

Vajon ha egy lakatlan szigetre csak könyveket vihetnél, akkor biztosan az irodalmi élményeidből válogatnád össze. Nincs gyönyörűségesebb dolog olvasni egy izgalmas regényt, egy verset, egy mesét! Ezekből válogatunk neked kedvedre agyseprő kvízeket! Szórakozz tanulva, ismerj meg minél több irodalmi alkotást!

Tagsági előfizetéssel

Humoros kvízek

A vidámság nem csak szórakoztat! Gyyógyít szilnte minden betegséget! De inspirál, kreatívvá tesz! Felébreszti és ébren tartja régi vágyaidat, segít a megvalósításban. A humor könnyűvé teszi az életet, játékosságot varázsol a komoly munkákba! Humor nélkül nehéz élni és talán nem is érdemes!

Ingyenes regisztrációval!

Jól kezdődik a napod!

Parancsolsz ébredés után egy izgalmas, élménydús kvízt? Itt mindig jól kezdődik a napod! Kezdd velünk hajnaltól! De ha nem tudsz aludni, akkor is várunk itt téged! Napi kvízek ingyen, ám ne felejts el először regisztrálnod magad

Tagsági előfizetéssel

A brüsszeli 12

1895 és 1955 között készült filmek közül egy nemzetközi zsűri válogatta ki a legjobbakat.Ezt a Brüsszeli tizenkettő néven emlegetnek. Minden filmet rövid tartalommal láttunk el, és abból készült kvízkérdésekre kell válaszolnod. Különleges memóriafejlesztő feladatok ezek!

Tagsági előfizetéssel

Filmklub

Színészek, rendezők, jó filmek, minden van itt, csak választanod kell!
Csúcsszuper kvízek várnak rád!

Tagsági előfizetéssel

Műveltségi

A műveltségi kvízek reneszánszukat élik! Mindenki mindenkinél okosabb, hiszen a keresőkben minden megtalálhatók! Viszont itt komolyan tesztelheted magad! A végén kiderül, hogy mekkora legény vagy!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com