Barion Pixel

kvízek, fejtörők,okosságok

Első magyar kvízklub

Tanulj, szórakozz vidáman! 

Első magyar kvízklub

Hasznos információk:

Mi is ez a Kvízklub?

Egy olyan elit társaság tagja lehetsz, akinek fontos a tudás! Itt szórakozva tanulhatsz új dolgokat és formában tarthatod az agytekervényeid!

Hogy lehetsz klubtag?

Regisztrálj be és kipróbálhatod kvízeinket! Ha tetszik az oldal, akkor vásárolj kvízklubtagságit, amivel még több kvízt oldhatsz meg ezáltal mégtöbb pontot tudsz gyűjteni! /Az oldal még csak tesztüzemmódban fut./

Hogy működik a ranglista?

Old meg a kvízt, amivel pontot tudsz gyűjteni! Minden kitöltött kvíz után 1 pontot kapsz, még akkor is, ha volt is rossz válaszod! Azonban, ha hiba nélkül teljesítesz, akkor még több pont a jutalmad!!

Mit ad neked a kvízklub?
Versenyszellemet, állandó agykarbantartást, vidám perceket! Hétköznapi gondjaid is megoldod pillanatok alatt, ha felszabadítod az agyadat a kvízek, fejtörők játékos világában. Mindennap találsz újdonságot, minden napodat velünk kezdjed, hogy szellemileg felfrissülhess!
Miben nyújtotok többet más kvízoldalaknál?
A kvízklub nem egy sima kvízoldal. Különleges memória kvízek, küldetések teszik egyedivé. Minden kvíz alatt megtalálhatod az első jó megfejtőket, akik a legfürgébbek voltak, tartozz te is közéjük. Pontok, rangok, kitüntetések érhetők el. Humoros, agyafúrt és csavaros eszű kollégáink gondoskodnak rólad a napi észbetevődről!

Legyél te is kvízklubtag!

Csupa izgalmas fejtörő kérdés vár!

Kerülj fel ranglistánkra!

Legyél Te a legjobb!

Itt csak nyerhetsz!

Tudásodat még időnként nyereményekre is átválthatod!

Ingyen kipróbálható kvízek

Budapest kvíz! Végéhez érsz, vagy visszaesel?

Rendhagyó kvíz! Ha nem jól válaszolsz, visszakerülsz az elejére! Figyelj, hogy mire nyomsz! Most csak öt kérdés van, de ha tetszik, csinálhatunk ebből egy nagy versenyt is! Aki a végére ér, jutalmat kap! Ha tetszik, kommenteld! 

Agyban csavargó kvíz

Regisztrálj ingyenesen, hogy meg tudd oldani a kvízt!

5 legjobb tipp, hogyan tudod elszúrni/értelmesen kihasználni a szabadidődet!

5 legjobb tipp, hogyan tudod elszúrni a szabadidődet! Persze, minden embernek más az elképzelése arról, mi a szabadidős tevékenység. Azonban általánosságban elmondható, hogy vannak olyan tevékenységek, amelyek valóban nem elősegítik ,hanem inlább időpocsékolásnak...

Haragosi kvíz! Mennyire megy még a régi mondóka?

Haragosi kvíz! Egy régesrégi gyermekmondókát kell sorról sorra kitalálnod! Talán elsőre könnyűnek tűnik, de vajon nem zavarodsz-e össze? Próbáld ki magad, és ha sikerül, hát rendben vannak az alapvető agysejtjeid! Kvízkalandra fel! [viralQuiz...

Hát milyen rokon vagy te, mondd csak? Kvíz!

Hát milyen rokon vagy te? Ma már veszendőben a szoros rokoni kapcsolatok, régen rengeteg szót használtak a pontos megkülönböztetésükre. Vajon mennyire megy ez még neked? Milyen rokon vagy, mérd le! Kvízkalandra fel!

Mit jelent ez a 8 különleges szó? KVÍZ

Mit jelent ez a 8 különleges szó? No, most légy okos, Domokos! Kösd fel a fehérneműt, nehogy elbotoljál! Kvízkalandra fel!

Hónapok, napok furcsa kvíze! Tévesztés nélkül megúszod?

Hónapok, napok furcsa kvíze! Kevesen tudják megoldani mind! Vajon te hányat tévesztesz? Kommenteld, ha van kedved! Kvízkalandra fel!

Küldetésünk a furfangos szórakoztatás

Ha csak a napi híreket hallgatod, nézed, olvasod, könnyen szomorú, depis emberré válhatsz! Azonnal válts, be ne tokosodj! Kvízklubunk azért jött létre, hogy feldobjon, jókedvet sugározzon! De nem akárhogyan! Hiszen minden kvízünkből körmönfont tudást, fortélyos ismereteket szerezhetsz. Humoros és vidám ember váljon belőled, ez a küldetésünk! Gyere, lépj be, egy életvidám társaság vár rád! 

Itt garantáltan okosabb leszel!

Tornáztasd meg az agyad kvízeinkkel!

Minden nap új kvízek várnak!

Szerezz pontokat és kerülj fel a ranglistára!

Mérd le a tudásod a különböző témakörökben!

Minden téren megállod a helyed?

A kényelmes és biztonságos fizetést a Barion Payment Zrt biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedélyszáma: H-EN-I-1064/2013.

Ajánlom az oldalt!

” Egy ismerősöm szólt, hogy ha ki akarok keveredni a depressziómból, akkor feltétlenül lépjek be a kvízklubba! Azóta minden napom tele van jókedvvel, nevetéssel!”

Kiss Barbara, ingatlanközvetítő

” A telefonomon nézem a kvízklub óriási kvízeit! Nem gondoltam volna, hogy még az egyetemi felvételimnél is hasznos lesz!”

Vágó Valentina egyetemi hallgató

” Az unokáim vettek tagságot a klubba nekem, ennél jobb névnapi ajándékot még életemben nem kaptam! Csak ajánlani tudom neked is!”

Gy. Lajosné nyugdijas

v

Vélemények tagjaink közül

Miért vagyok a kvízklub tagja?

“A napi munkám sok idegességgel jár, mert a banki szakma nap mint nap változó. Jó levezetést találtam itt, megnyugszom és felfrissülök. Főleg a feladatok kötnek le és megkönnyítik a dolgaimat!”

Horváth Ákos

banki operátor

“Már hajnalban nézem a kvizklub.hu új kvízeit. Insprirálnak, elgondolkodtatnak, megnevettetnek. Lehet ennél jobb kezdése egy napnak? Szásszor többet ér, mint egy napilap, és csak ennyiért?”

Szabó Nóra

értékesítő

“Munkámból kifolyólag sokat  kell várakoznom. Ilyenkor mindig a kvizklub.hu-n lógok. Eszméletlen jó kikapcsolódás. Már az egész családomat befizettem, tudunk ugyanazon dolgokon nevetni, és ez nagyon király. “

Valkó Mihály

speditőr

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com